Klassiek rijden in Groningen


Wie wordt er nou niet blij bij het zien van een mooie oldtimer? Wij bij Rijklassiek.nl in ieder geval wel! Of je nou gaat trouwen, een stukje wil Touren of mee wil doen aan een rally, in een oldtimer wordt het gelijk een prachtige ervaring.

In 2012 is Rijklassiek.nl begonnen met een prachtige rode Kever 1302LS cabrio uit 1972. Acht jaar verder zijn we uitgebreid met een ongelofelijk leuke rode 2 CV eend, een stijlvolle Mercedes-Benz 280SL en een ongelofelijk schattige lichtblauwe Fiat 500L uit 1970; Pèpé.

Natuurlijk willen wij het rijplezier graag met iedereen delen! Heeft u binnenkort een bruiloft, jubileum, gala of wilt u één van onze oldtimers voor een bepaald evenement tentoonstellen? Geen probleem!

Met onze klassieke auto’s maakt u gegarandeerd indruk. We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn zodat wij kunnen zorgen voor een onvergetelijke ervaring, of ervaringen 😉

Zijn jullie opzoek naar dé perfecte trouwauto? Rijklassiek.nl heeft 4 prachtige oldtimers in de collectie. Speciale wensen of ideeën, wij denken graag met jullie mee. Voor zo’n unieke ervaring nodigen wij jullie graag uit om de auto’s te komen bekijken & eventueel voor een proefritje. In alle oldtimers mogen jullie zelf rijden, ook zijn ze te huur inclusief chauffeur. In overleg kunt u ook gebruik maken van onze Haal- en Brengservice.