Reviews & ervaringen

Rated 5 out of 5

Fantastische 40 jarige trouwdagviering gehad met de rode cabriokever die wij toen als trouwauto hadden, een onvergetelijke ervaring. Fijn en soepel contact gehad met Jorrit, goede uitleg over hoe de auto, kortom een zorgeloze dag voor ons met een blitse rode Kever, perfect geregeld

Hans & Gretha
Rated 5 out of 5

Erik
Rated 5 out of 5

Een hele mooie trouwdag gehad in deze auto! En alleen maar complimenten over deze toffe auto! Contact met verhuurder was ook super! Een aanrader!

Sietske A.
Rated 5 out of 5

Erg goede ervaring! Erg vriendelijk en Jorrit was makkelijk in het gebruik van de auto. Gaan we vaker doen

Bob
Rated 5 out of 5

Ik had de kever gehuurd om mijn bruid te verrassen. Dit is zeker gelukt wat een entree was het. En bovenal wat een bekijks hebben we gehad onderweg. Wat het helemaal af maakte was het weer heerlijk met de top down kunnen rijden. Jorrit is een fijne verhuurder die veel liefde aan zijn auto geeft en dat was te zien. Het is zeker een aanrader als je van klassieke auto’s houdt. Nogmaals gaat onze dank uit naar Jorrit die onze dag speciaal gemaakt heeft. Rene enMariska

Rene versteeg
Rated 5 out of 5

Wauw! Wat een fantastisch mooie auto. Ik heb hem als verrassing gehuurd voor de bruiloft van vrienden. Jorrit is een verhuurder zoals je ze wilt: vriendelijk, eerlijk en meedenkend! Haal hem wel op tijd op om even te oefenen, want het rijden erin gaat als een echte oldtimer, ietwat lastig. Voor ‘kleine’ mensen is hij niet echt geschikt, de stoel kan niet naar voren waardoor je moeilijk de koppeling helemaal kan intrappen. Maar wil je een pronkstuk hebben op je huwelijk of ander feestje: boek deze auto!

Rianne
Rated 5 out of 5

Ik heb de auto gehuurd voor mijn bruiloft. Wat een auto! Een genot om in te rijden en een heerlijk geluid. Jorrit is een eerlijke en betrouwbare verhuurder. Niks op aan te merken.

Julius
Rated 5 out of 5

fantastische auto. gebruikt voor ons huwelijk. bruid paste met jurk achterin. bij Jorrit is alles mogelijk en bespreekbaar. SUPER

Sander
Rated 5 out of 5

Ongecompliceerd, flexibel, vriendelijk. ongecompliceerd: geen vele of moeilijke vragen van het hoe en waarom, verhuurder toont enkel interesse flexibel: haal en brengtijden zijn samen overeen te komen, daarbij rekening houdend met de belangen van zowel huurder als verhuurder vriendelijk: zoals het hoort ! voorstellen, uitleg over de auto, neemt gewoon de tijd voor een gedegen overdracht en blijft ook bereikbaar voor onverwachtse vragen gedurende de huurperiode een absolute aanrader

Henk
Rated 5 out of 5

Echt een super mooie auto. Top uitleg een een makkelijke overgave. Aanrader!

Yoram
Rated 4 out of 5

Een super eevaring om in zo’n leuke auto te rijden als deze. Aan de buitenkant een prachtige auto, aan de binnenkant kun je zien dat het een oude auto is. Hier zijn wel een paar puntjes te behalen, vandaar 1 ster minder. Verder goed contact met de verhuurder en goede afspraken kunnen maken. Kortom eenbzeer leuke auto en prettig contact. De moeite waard om een keer te proberen!

Richard
Rated 5 out of 5

Dit is een aanrader! Voor het paasweekend zochten we een leuke en unieke huurauto. Die vonden we in de prachtige rode VW Kever van Jorrit. Het contact verliep soepel via WhatsApp en omdat hij zelf niet aanwezig kon zijn, regelde Jorrit een vriend die de check-in deed. In de auto zit een kaart met extra aanwijzingen. Het is een oude auto (1972!) en rijdt dus als een oldtimer, met alle charmes erbij. Je hebt veel bekijks in deze wagen, ontzettend leuk om eens te huren! Gewoon doen!

Rutger
Rated 5 out of 5

Heel flexibel en relaxt! Daarnaast een hele gave auto met een fantastisch geluid!!

Piet Anne
Rated 5 out of 5

Een erg mooie auto die gezien zijn leeftijd erg lekker rijdt. De auto is gebruikt voor een trouwerij en het echtpaar vond het een erg leuke verrassing dat deze auto voor de deur stond. Voor de rest was dit voor mij de eerste keer dat ik in een oude auto reed en gezien de ervaring ga ik zeker vaker deze auto huren. Jorrit, de verhuurder, is een aardige jongen die snel reageert op al je vragen over de auto. Verbruik van de auto viel mij mee. Hij reed gemiddeld 1 op 7 (snelweg, binnenstad).

Collin

Laat hier een review achter.

Een klassieker gehuurd en nu enorm enthousiast geworden? We horen het graag. Wie weet maak je met jouw review iemand net zo enthousiast.