Project Description

Lada Niva 4×4

Lada Niva 4×4

Pjotr. Deze schattige Niva trekt je uit het diepste dal.

Lada Niva 4 x 4 met daktent huren.

Wie kent deze onsterfelijke klassieker niet?

Met meer dan 530.000 exporten en fanclubs over de hele wereld, is het geen wonder dat de Lada Niva vandaag de dag nog steeds in productie is. Dankzij zijn lichtgewicht en toch duurzame constructie is deze 4WD in zakformaat op meer extreme plaatsen geweest dan de meeste mensen in hun leven – in 1988 bereikte hij het basiskamp van de Mount Everest, in 1990 werd hij de eerste auto op Antarctica, en in 1998 klom hij tot een hoogte van 5726 meter boven de zeespiegel op het Tibetaanse plateau in de Himalaya.

De Niva behoort tot een bijzondere categorie auto’s, die tot op heden bijna ongewijzigd worden gebouwd. Een lichtgewicht (nét een ton) unibody, fulltime 4WD, een vergrendelbaar centraal differentieel, onafhankelijke gasgevulde schokdempers en hoge/lage gearing. Deze 4 x 4 versie met 1.7 liter motor wijkt in heel weinig af van de eerstgebouwde Niva, stoer en capabel in zijn voorkomen met een schattige knipoog.

Misschien ga jij er niet direct mee naar Antarctica, maar deze 4 x 4 draait zijn hand niet om voor stevig terrein en indrukkwekkende hellingen. Noorwegen, Schotland of Terschelling, de Niva brengt je overal waar jij heen wil. Om je maximaal comfort te bieden terwijl je de wildernis verkent, komt de auto inclusief een royale daktent met matras, onderlaken en complete campinguitrusting: een buitenkeuken met gasstel, pannenset, barbecue, bestek, servies, picknickmand, koelbox, tafel, stoelen, tarp, windscherm, buitentapijt, sfeerverlichting, campingstekker, haspel en zelfs een verrekijker/telescoop zodat je op en top van de ongerepte natuur kan genieten.

Naast dé ultieme auto voor off-road vakanties is de Niva ook erg geschikt om mee naar festivals, schiereilanden en uiteraard campings door heel Europa te gaan.

De auto is per dag, weekend, midweek of langer te huur. (Toch naar Antarctica?)

  • Benzine

  • 2 zitplaatsen

  • 150 vrije KM’s per dag*

  • Handgeschakeld

  • € 0,25 per extra km

  • Bouwjaar 2007

  • Daktent

  • Camping-gear

Wat een prachtige ervaring om in de Niva op vakantie te gaan. Ontzettend genoten en enorm veel aanspraak onderweg. 

Guus, Eelderwolde

LadaNiva-1 LadaNiva-2 LadaNiva-3 LadaNiva-4 LadaNiva-5 LadaNiva-6 LadaNiva-7 LadaNiva-8 LadaNiva-9 LadaNiva-10 LadaNiva-11 LadaNiva-12 LadaNiva-13 LadaNiva-14 LadaNiva-15 LadaNiva-16 LadaNiva-17 LadaNiva-19 LadaNiva-20 LadaNiva-21 LadaNiva-23 LadaNiva-24 LadaNiva-25 LadaNiva-26 LadaNiva-27 LadaNiva-28 LadaNiva-29 LadaNiva-30 LadaNiva-31 LadaNivadaynight-2